Info

Voetbal- ,herstel en conditietrainer

pas_JQHwHq Ik heb bijna mijn gehele voetbalcarrière bij BVV Barendrecht gespeeld. Ik heb bij deze vereniging in alle hoogste jeugdselectieteams gespeeld. Van de E1 tot en met de A1 op divisie niveau. Na de junioren volgde een uitstapje naar het 1e elftal van v.v. Pelikaan in Zwijndrecht. Na één seizoen keerde ik in verband met mijn werk terug bij BVV Barendrecht om daar in een vriendenelftal te gaan voetballen. Het voetballen in het vriendenelftal bij BVV Barendrecht ben ik gaan combineren met een scheidsrechters carrière bij de junioren van de KNVB. Ik heb het daar gebracht tot de hoogste scheidsrechters groep (1 jeugd) met wedstrijden in de Ere Divisie bij de B junioren en de 1e divisie bij A junioren. Er staan mooie wedstrijden als scheidsrechter op mijn cv. Te denken valt aan Feyenoord B1 – Ajax B1 (2x), Quick Boys A1 – Katwijk A1 en Sparta B1 – Heerenveen B1. Ik heb ook een interland achter mijn naam staan en wel als assistent scheidsrechter bij Nederland O14 -Duitsland O14.

Tijdens mijn scheidsrechters carrière ben ik ook als trainer bij BVV Barendrecht aan de slag gaan. Ik ben in het seizoen 2004 – 2005 gestart als trainer bij de E pupillen, maar ondertussen heb ik na ruim 10 seizoenen als trainer, alle leeftijdsgroepen bij de jeugd getraind.

Om mij als trainer verder te ontwikkelen heb ik mijzelf middels cursussen verder ontwikkeld als trainer. Ik ben begonnen met de cursus techniek training van Cock van Dijk aangevuld met de cursus juniorentrainer van de KNVB. Daarna heb het diploma TC 3 jeugd behaald. Ik ben in het bezit van de UEFA C licentie. Ik heb ook de cursus Wedstrijdanalyse bij de KNVB gevolgd en ik ben zo in staat om indien er vraag naar is uitgebreide wedstrijdanalyses van teams of scoutingsrapporten van spelers te maken.

 

De laatste jaren ben ik mij als trainer verder gaan specialiseren op het herstellen / revalideren van geblesseerde spelers. Ik heb daarvoor het diploma ALL Round herstel- en conditietrainer ( volgens de Rehaboom) behaald aangevuld met het certificaat Fysieke trainer voetbal. Beide opleidingen zijn van Toine van de Goolberg , jarenlang fysieke trainer van Feyenoord.

Ik ben vanaf seizoen 2013-2014 bij de BVV Barendrecht aangesteld als ALL Round revalidatie/hersteltrainer. Ik ben hierbij verantwoordelijk voor het herstel / revalidatie proces van alle jeugdselectie teams, het 2e en 3e senioren elftal en voor dames senioren 1 en 2. Wekelijks begeleid ik zo een groot aantal geblesseerde spelers om ze fysiek en conditioneel zo fit
te maken dat ze weer aan kunnen sluiten bij het team.